Categorii

Termeni si Conditii

Site-ul de fata (www.axelle.ro) face obiectul proprietatii companiei SC.Axelle Co.SRL,  CUI - RO7968048, Nr. Reg. Com. - J23/5370/2018, cu sediul social in Bd. Al.I.Cuza nr.18A, sat Rosu, com.Chiajna, jud. Ilfov..

1. Continutul site-ului www.axelle.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. Rareori exista erori in prezentarea acestora, pentru care ne cerem anticipat scuze si va multumim pentru identificarea lor.S-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii Axelle Co srl fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.axelle.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs de folosinta indelungata (de tip aparat, dotare, mobilier) va fi insotit de certificatul de garantie emis in conformitate cu legislatia in vigoare. Toate celelalte produse (cosmetice,consumabile,accesorii,instrumentar etc) beneficiaza de garantia de 30 zile de la achizitie in conformitate cu legislatia in vigoare.

3. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.axelle.ro , SAU  DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.axelle.ro  VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.axelle.ro  SI VA DECLANSA CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societatea Axelle Co srl  va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti- sector 2, teritoriu pe care este inregistrata societatea Axelle Co srl.

5. Date personale

Datele personale sunt colectate, prelucrate si pastrate in conformitate cu legislatia in vigoare, inclusiv GDPR. Informatiile detaliate pentru clienti sunt disponibile accesand pagina privind politica de confidentialitate.

6. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.axelle.ro  sunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.
Termenele de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 5 zile lucratoare, in functie de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 5 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora*.
*Prin forta majora se inteleg fenomene meteorologice speciale care fac imposibila aprovizionarea/livrarea produselor.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.
Promotiile si reducerile de pret oferite utilizatorilor www.axelle.ro  nu se pot cumula cu alte promotii si/sau reduceri existente si nu se aplica neparat si in magazinele Axelle sau pentru comenzile date prin intermediul reprezentantilor de vanzari din teren Axelle, care beneficiaza de promotii si/sau reduceri proprii ..
Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre www.axelle.ro  si client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura) de catre Axelle Co srl.

7. Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: click pentru detalii.

8. Mentiune privind produsele tip EEE

Conform legislatiei in vigoare, la cumpararea unui produs tip EEE (echipament electric/electronic), clientul are posibilitatea solicitarii vanzatorului (SC.Axelle Co.SRL) de a prelua in sistem "unul la unul" DEEE (deseu de echipament electric/electronic), in mod gratuit, daca respectivul DEEE este de tip echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca produsul EEE nou achizitionat.

Sistem "unul la unul" - pentru fiecare EEE cumparat, cumparatorul poate oferi spre ridicare un DEEE, atat timp cat respectivul produs este de tip echivalent cu cel achizitionat.

 

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

SC Axelle Co srl

 

  • Compagnia del Colore
  • Luxury Greenlight
  • Premax
  • Dana Italia
  • Credo Solingen

© 2019 Sc.Axelle Co.Srl
Toate drepturile rezervate.


ANPC     SOL