Categorii
Anunt

- ANUNT COMENZI ONLINE -

Dragi clienti,

Datorita programului special de sarbatori, atat al nostru cat si al partenerilor nostri, comenzile preluate in perioada 20 - 24 decembrie vor fi livrate cu o intarziere de 2-3 zile lucratoare fata de normal.

Comenzile trimise in perioada 25 decembrie - 5 ianuarie vor fi operate incepand cu data de 6 ianuarie 2020, iar expedierea acestora se va efectua in ordinea sosirii comenzilor.

Echipa AXELLE va ureaza sarbatori fericite!

Vopsea Amonia Free - fara amoniac

Vopsea Amonia Free - fara amoniac

TEHNOLOGIA MOLECULELOR DE CROM

= formula imbogatita cu Complex de Papaya =

 

Pigmentare cu molecule de crom

Vopseaua profesionala Compagnia del Colore Ammonia Free se remarca printr-un proces de vopsit extraordinar de delicat asupra firului de par, datorita continutului zero de amoniac. Totodata, inovatia provine din tehnologia Pigmentarii cu Molecule de Crom, care permite obtinerea unei colorari de calitate superioara, cu un look mult mai natural. Procesul de pigmentare este bazat pe molecule de crom (micropigmenti), fiind un proces slab alcalin, actionand astfel mai delicat asupra firului de par. Pe parcursul oxidarii, pigmentii se descompun in fragmente mai mici, urmand ca in momentul in care patrund in adancimea firului de par, acestia sa se reasambleaze intr-o structura compacta, direct conectata si fixata in straturile firului de par la nivel molecular.

Rezultatul:  o culoare mult mai durabila, intensa si radioasa.

52 de nuante - 0% amoniac!

Reteta vopselei Compagnia del Colore Ammonia Free este bazata pe Formula Papaya Complex™. Principalul ingredient activ al acestui complex este papaina, o enzima regasita in frunzele de papaya,  ce se remarca prin proprietati emoliente, hranitoare si de regenerare.

Acest tip de colorare (ammonia free) este recomandat in cazul unui scalp sensibil, iritabil, in cazul unui par in general slabit, sau in cazul celor ce abia pasesc in lumea colorarii parului.

Cantitate Tub: 100ml.

Avem Pachete Speciale pentru achizitionarea mai multor tuburi de vopsea!

 

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
  • Compagnia del Colore
  • Luxury Greenlight
  • Premax
  • Dana Italia
  • Credo Solingen

© 2019 Sc.Axelle Co.Srl
Toate drepturile rezervate.


ANPC     SOL