Categorii
Anunt

Ne reunim echipele!

Incepand cu luna octombrie, ne puteti contacta telefonic la numerele:

  • Fix: 021.315.40.41
  • Mobil vanzari saloane: 0725.913.426
  • Mobil vanzari retail: 0721.241.591

Confidentialitate

Politica de confidențialitate

Protecția datelor personale

 

Definiții

Date personale – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoană vizată).

Operator/Axelle– entitatea care, singura sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal. În speță, SC.Axelle Co.SRL are calitatea de colector si operator al datelor cu caracter personal ale clienților.

Prelucrarea datelor personale – orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate

Persoana vizată / Client – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.

Politică – politica de confidențialitate și protecție a datelor personale

Pentru a înţelege propriile dumneavoastră drepturi, vă sfătuim să citiţi prezenta Politică.

Vizitarea site-ului www.axelle.ro se realizează fără să fie nevoie de identificarea sau dezvăluirea niciunei informaţii personale. Informațiile furnizate de către dvs. prin formularul de contact sunt furnizate în mod liber de către dvs. și nu necesită obligativitatea obținerii consimțământului din partea Axelle.

În privința Clienţilor sau posibililor Clienţi, datele furnizate de aceştia pe parcursul încheierii comenzii online, vor fi folosite exclusiv în vederea executării acelei comenzi și nu vor fi transmise sub nicio formă către terţe persoane în afară de cele necesare pentru atingerea scopului transmiterii inițiale a datelor (i.e. transportatorul/curierul care va livra comanda), respectiv cele autorizate conform legii şi nici nu vor face obiectul vreunei dezvăluiri. Persoane terțe autorizate conform legii se referă la autorități, spre exemplu (non-exhaustiv) autorități publice pentru prevenirea, cercetarea şi reprimarea infracțiunilor; autorități în drept cu scopul verificării tranzacţiilor comerciale sau alte autorităţi în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele sunt colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu acestea.


 

Principiile de protecție a datelor

Următoarele principii privind protecția datelor vor fi respectate:

Drepturile persoanelor vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

  1. Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt prelucrate.Puteți afla aceste lucruri făcând o solicitare informală la adresa de email sales@axelle.ro

  2. Dreptul de acces – Clientul are dreptul de a avea acces la datele sale și la informații cu privire la felul și scopul în care îi sunt folosite datele. Puteți afla aceste lucruri făcând o solicitare informală la adresa de email sales@axelle.ro

  3. Dreptul la rectificare – Pentru a se asigura că datele sale sunt corecte și complete, persoana fizică are dreptul la rectificare. În cazul unei sesizări, operatorul de date are obligația de a actualiza datele persoanei vizate, astfel încât acestea să reflecte realitatea și să nu cauzeze nici un prejudiciu. Puteți cere rectificarea datelor dvs trimițând o solicitare informală la adresa de email sales@axelle.ro

  4. Dreptul de ștergere – Clienții au dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal, ori de câte ori acestea consideră că le sunt folosite în scopuri nelegitime sau dacă și-au atins scopul pentru care au fost colectate. Operatorul de date are obligația de a se conforma întocmai și imediat. Puteți cere ștergerea datelor dvs trimițând o solicitare informală la adresa de email sales@axelle.ro

  5. Dreptul de a restricționa procesarea – În cazul în care există suspiciuni că datele cu caracter personal ale unei persoane sunt folosite în alte scopuri decât cele declarate sau că acestea sunt incorecte, clientul are dreptul de a restricționa procesarea lor. Pentru aceasta, puteți face o solicitare informală la adresa de email sales@axelle.ro

  6. Dreptul de a se opune prelucrării automate – În cazul în care datele personale ale unei persoane sunt folosite in scopuri comerciale sau în acțiuni de profilare, individul are dreptul de a obiecta și a se opune în orice moment. Axelle, din oficiu, nu folosește datele obținute din comenzile online pentru astfel de acțiuni. Totuși, dacă din rațiuni de marketing vom dori să vă folosim astfel datele, vă vom informa în prealabil, iar dvs vă puteți opune. De asemenea, chiar dacă vă dați acordul, vi-l puteți retrage oricând trimițând o solicitare informală la adresa de email sales@axelle.ro

  7. Dreptul la portabilitatea datelor În acest sens, operatorul de date trebuie să pună la dispoziția persoanei toate datele pe care le deține despre ea. Ele trebuie să fie într-un format corect și universal compatibil din punct de vedere tehnic. Aceasta asigură transmiterii datelor către un alt operator de date, fără a ridica obligații financiare din partea persoanei vizate. Dacă doriți să vă exercitați acest drept, trimiteți-ne o solicitare informală la adresa de email sales@axelle.ro

  8. Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv pentru motivul refuzului. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați. Vom refuza solicitările numai în cazuri temeinice, spre exemplu în cazul în care un client abuzează de aceste drepturi dinadins, pentru a ne aglomera activitatea. (ex. dacă în mod repetat și nejustificat o persoană ne trimite datele sale personale, urmate de solicitări de ștergere ale acestora)

  9. Dreptul la ajutorul autorității de supraveghere– ceea ce înseamnă că aveți dreptul să solicitați ajutorul ANSPDCP și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri, în cazurile în care au avut loc incălcări ale drepturilor dvs sau datele personale ale dvs au fost compromise și/sau utilizate în afara scopului pentru care au fost date.

  10. Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs personale. Pentru aceasta, puteți face o solicitare informală la adresa de email sales@axelle.ro

Clienții își pot manifesta intenția de a-și exercita oricare din dreptul prin orice mijloc (telefonic, comunicare fizică etc), însă vor fi direcționați spre a folosi canalul recomandat (cerere informală la adresa de email sales@axelle.ro). Aceasta deoarece este de dorit ca o astfel de solicitare să aibă loc pe cale scrisă pentru a se putea arhiva, precum și pentru a centraliza mai ușor toate aceste cereri, minimizând riscul ca vreo solicitare să nu fie prelucrată din motive ce țin de factorul uman.


 

Informațiile colectate automat despre dvs.

Aceasta include informații care sunt stocate automat de module cookie și alte instrumente de sesiune. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența de client. Când utilizați serviciile noastre sau căutați conținutul site-ului nostru, activitățile dvs. pot fi înregistrate. Aceste cookies fac parte integranta din arhitectura site-ului și nu pot fi dezactivate de către operator. Este la latitudinea clientului cum procedează dacă nu dorește să i se aplice aceste cookie: poate fie să înceteze frecventarea site-ului www.axelle.ro, fie își șterge manual fișierele cookies din browser, fie aplică o soluție tehnică ce blochează cookies. Totodată, scopul fișierelor cookies nu este acela de a identifica o anumită persoană. Informațiile obținute sunt fie anonimizate, fie pseudonomizate, iar utilitatea lor este pur statistică. Nu vom depunde niciun efort pentru a asocia un client anume cu un profil statistic.

Site-ul www.axelle.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime.

Informatia generata de cookie in legatura cu modul de folosire a site-ului www.axelle.ro (inclusiv adresa IP) este transmisa catre Google. Aceasta informatie este folosita apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de catre utilizatori si pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. Axelle nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.


 

Cum asigurăm securitatea datelor

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.

Chiar dacă încercăm tot ce putem, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să notificăm autoritățile competente privind încălcările datelor, conform legii. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Dacă aveți un cont la noi, rețineți că trebuie să păstrați secrete numele dvs. de utilizator și parola.

Accesul în baza de date unde se află datele personale ale clienților este întotdeauna limitat la maxim 2 persoane din cadrul Axelle. Regulamentele interne interzic acestora să efectueze orice operare asupra datelor în afară de cele strict necesare pentru efectuarea unei comenzi online de către client. Accesul la baza de date este limitat de un nume de utilizator+parolă, care se schimbă periodic. De asemenea, stocarea hard a bazei de date se face la distanță, printr-un serviciu de hosting externalizat, cu partener autorizat, care oferă soluții tehnice de securitate și care altminteri nu are acces propriu la bazele de date ale Axelle.


 

Copii

Nu intenționăm să colectăm sau să colectăm cu bună știință informații de la copii. Nu vizăm copiii cu serviciile noastre.


 

Modificări la această politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate fără o notificare prealabilă. Orice modificare va fi făcută în limitele legislației în vigoare, având la bază GDPR. În cazul în care modificarea survenită presupune obținerea unui acord din partea clientului, vă vom informa și solicita să dați un răspuns privind acordul. Ultima modificare a fost făcută pe 20 mai 2018.

 

  • Dana Italia
  • Credo Solingen
  • Compagnia del Colore
  • Greenlight
  • Premax

© 2016 Sc.Axelle Co.Srl
Toate drepturile rezervate.


ANPC     SOL